Lajme Flash
You are here: Home / Lajme / Thaçi, për 48 orë nis ROSU-n në veri

Thaçi, për 48 orë nis ROSU-n në veri

Mediet në Beograd kanë paralajmëruar një ndërhyrje të njësisë speciale të Kosovës ROSU në veri.
Sipas tyre, Kryeministri i Kosovës ka ngritur ROSU-n në nivel të lartë gatishmërie, dhe nëse Beogradi nuk arrin të nënshkruajë marrëveshje me Prishtinën, atëherë Thaçi ka në plan t’i nis forcat speciale për në veri, brenda 48 orëve.

Ndryshe e marta e ardhshme pritet të jetë vendimtare për arritjen e apo jo të marrëveshjes midis Prishtinës dhe Beogradit në kuadër të procesit të dialogut që po udhëhiqet nga Bashkimi Evropian.fishmedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>