Lajme Flash
You are here: Home / Shëndetësi / Heqja e njollave të kuqe në fytyrë

Heqja e njollave të kuqe në fytyrë

Nëse kërkohet receta magjike për ti eleminuar prezencën e njollave të kuqe ne fytyre, janë disa zgjedhje për këtë problem që shumë njerëz, e sidmos tek të rinjtë është e përhapur kjo cështje.

Përpbërësit për ti eleminuar këto njolla të kuqe në fytyr janë:

  1. Një lugë krem qumështi
  2. Një lugë vaj ulliri
  3. Një lugë gjelle lëng protokalli

Për ta përgaditur këtë recetë, së apri duhet të merret portokalli, të shtrydhet dhe të merret lëngu i tij. Pastaj e hudhim lëngun e portokaliit në një gotë e i shtojmë më pastaj kremin e qumështiti dhe vajin e ullirit. Më tutje të gjitha këto duhet të përzihen së bashku deri sa të krijohet një masë e njëtrajtshme dhe më vendoset ne futyrë. Duhet që maska të qëndroj mbi lëkurë vetëm 15 minuta, dhe më tutje fytyra të lahet dhe të shpërlahet me ujë jo shumë të nxehtë.Thekosn Infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>